TQS group | Dennenlaan 10A | Tremelo | 3120 | Tel: 0496/710.555 |info@tqsgroup.be
Verwarmingsaudits

Verwarmingsaudit <=100kW

Particulieren: Is uw CV installatie 5 jaar of ouder? Dan bent U als eigenaar (verhuurder) verplicht om een verwarmingsaudit te laten uitvoeren op deze installatie.

Verwarmingsaudit >100kW of in cascade

Bedrijven of instellingen: Voor een verwarmingsinstallatie met een vermogen groter dan 100 kW of een installatie bestaande uit meerdere ketels moet de eigenaar (verhuurder) om de 2 jaar verplicht een verwarmingsaudit laten uitvoeren als deze werkt op een vloeibare brandstof (stookolie) of om de 4 jaar indien deze werkt op een gasvormige brandstof (aardgas).

INHOUD

De eigenaar/verhuurder krijgt een auditrapport. In het rapport staan adviezen over het rendement van de installatie en de mogelijkheden om de prestaties van uw installatie te verbeteren. U komt ook te weten hoeveel u kunt besparen als u uw oude ketel laat vervangen door een modern, zuinig centraal stooktoestel of door andere aanpassingen.Aan de adviezen zijn geen verplichtingen verbonden.

Verwarmingsaudit op maat van de klant

Zit u met een technisch probleem of denkt u dat u te veel verbruikt dan kunnen wij dit voor u verder onderzoeken. Meestal beginnen wij dan met een klassieke verwarmingsaudit die dan later uitgebreid wordt door bijvoorbeeld een logging van het gehele systeem. U zou niet de eerste klant zijn waarbij wij 5000€ besparen per jaar op een nieuwe installatie gewoon omdat er tijdens de installatie enkele foutjes werden gemaakt die het verbruik opdrijven.
Contacteer ons! 0496/710.555 info@tqsgroup.be

Soorten:

STUDIEBUREAU  TECHNIEKEN & ENERGIEBESPARING
meer info meer info meer info meer info